Rezance s čínskou kapustou a bambusovými klíčkami

ČÍNA

Tomuto výbornému vegetariánskemu jedlu nikto neodolá.

Čas prípravy: 5 minút
Čas varenia: 10 minút
Prísady na: 2 porcie

Prísady

Shan´shi prísady

Ostatné prísady

  • 1 čínska kapusta alebo 200 g špenátu
  • 1 pór
  • 1 šálka hrášku
  • 2 PL medu
  • 2 ČL wok oleja
  • 1 ČL strúhaného zázvoru

Postup

  • Mie vaječné rezance pripravíme podľa návodu na použitie.
  • Pór a čínsku kapustu nakrájame a opečieme na oleji v panvici alebo vo woku.
  • Pridáme zázvor, sójovú omáčku a med.
  • Do zmesi potom pridáme bambusové klíčky, trochu ich zohrejeme, pridáme rezance a môžeme podávať.
KDE KÚPIŤ

Tip:

Viac podobných receptov z Čína: