Suši na sladko
JAPONSKA
Ideálne pre milovníkov sladkého jedla a suši.
Čas prípravy: 10 minút
Čas varenia: 15 minút
Doba chladenia: 30 minút
Prísady na: 2 porcie
Prísady
Shan´shi prísady
- 400 ml Kokosové mlieko
Ostatné prísady
- 1 šálka suši ryže/okrúhlozrnnej
- 1 balíček vanilkového cukru
- ovocie podľa chuti
Postup
- Uvaríme kokosové mlieko s vanilkovým cukrom, pridáme ryžu a dovaríme.
- Vychladenú ryžu vyformujeme mokrými rukami na malé suši kúsky.
- Opäť necháme vychladnúť môžeme podávať s ovocím podľa chuti.
Tip:
Môžeme podávať s čokoládovou polevou.
Viac podobných receptov z Japonsko:
Japonské rezance s krevetami
Kto miluje krevety a rád varí ázijské jedlo bude z tohto receptu určite nadšený.